BEAM

Beam kan elke vlakke achtergrond veranderen in een groot scherm. Het is een zeer krachtige projector uitgerust met een smart computer, allemaal binnenin dit prachtige ontwerp!. 

PRODUCTBESCHRIJVING

Beam Projector. Met de Beam verander jij elke vlakke achtergrond heel eenvoudig in een groot scherm. Tevens past deze projector op elke lampfitting, is de Beam ook te gebruiken als normale gloeilamp en kun je hem met het meegeleverde snoer en stekker eenvoudig op elke vlakke ondergrond plaatsen!

DE MEEST MULTIFUNCTIONELE PROJECTOR

De Beam is een slimme projector die in elke lampfitting geschroefd kan worden. Met de 'Beam Remote' app voor Apple en Android beheers en stel je de projector heel gemakkelijk in. Je integreert hem gemakkelijk in elke kamer in huis. Zo kun je hem gebruiken om een kookvideo te streamen in de keuken, een film in de slaapkamer of kun je hem meenemen naar kantoor voor presentaties. Ook kan de projector automatisch acties uitvoeren: Je kan de Beam zo instellen dat hij automatisch iets laat zien op het moment dat jij het wilt. Bijvoorbeeld: een YouTube filmpje afspelen op het moment dat er iemand thuis komt. De Beam kan je elke ochtend wakker maken met het laatste nieuws en je agenda. Ook kun je bijvoorbeeld via Airplay en Miracast foto's en video's die je op je smartphone en/of tablet hebt delen met je vrienden en familie.

Overige productinformatie

De Beam heeft een LED projector die 20.000 projectie uren heeft. Dat wil zeggen genoeg voor 10 uur per dag voor maar liefst 6 jaar lang. De Android computer binnenin de Beam heeft 8GB geheugenopslag voor bijvoorbeeld apps, foto's games etc. Verder kan hij heel eenvoudig verbonden worden met Wifi en Bluetooth en zijn er stereo speakers ingebouwd. Ook kan deze heel eenvoudig gebruikt worden als normale lamp: de LED lamp binnenin levert de zelfde intensiteit als een normale gloeilamp. De Beam haalt zijn kracht uit een E26 / 27 lamp aansluiting en kan ook met het bijgeleverde snoer en stekker aangesloten worden in het stopcontact. Beam word geleverd in een mooie verpakking met één Beam, een E26 / E27 stroomkabel en een handleiding

Nardere informatie ? Wij helpen u graag !